Fotografie afbeelding 1

Fotografie

DEZE INFOGRAPHIC LAAT U DE STAPPEN ZIEN HOE WIJ TE WERK GAAN BIJ EEN FOTOSHOOT

Fotografie afbeelding 2
Stamp
Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Na dat de (potentiële) klant contact heeft opgenomen plannen wij een persoonlijk of telefonisch gesprek in. Hierin kan de klant zijn wensen aangeven en kunnen wij verdere informatie geven over de prijzen en werkzaamheden die verricht gaan worden.

Persoonlijk contact

Mail verslag

Na het gesprek maken wij altijd een klein verslag. Hierin worden de afspraken en of informatie die we telefonische of persoonlijk hebben besproken nog even samengevat. Ook kunnen hier vragen in staan die nog beantwoord moeten worden voor een verdere samenwerking.

Persoonlijk contact

Contract & offerte

Nadat er verdere interesse is in de samenwerking, sturen wij een contract op samen met de offerte deze zijn beide 14 dagen geldig. In de offerte worden de werkzaamheden gespecificeerd. Als de offerte en het contract ondertekend teruggestuurd zijn gaan wij vol enthousiasme aan de slag met de opdracht.

Let op: Voor er wordt gestart met de werkzaamheden dient er eerst 50% van de factuur voldaan te worden!

Persoonlijk contact

Moodboard

Voor dat wij beginnen met de foto’s maken wordt er een moodboard gemaakt, zo heeft de klant een idee van de fotoshoot.

Persoonlijk contact

Afspraak inplannen

Nadat we de moodboards besproken hebben spreken we een datum af om een afspraak in te plannen.

Persoonlijk contact

Debriefing

Als de afspraak ingepland is, word er een debriefing gemaakt. Hierin lopen we het hele proces nog een keer na om fouten of miscommunicatie te voorkomen. Wilt u toch nog graag iets anders? Dit kunnen we altijd nog aanpassen.

Persoonlijk contact

Fotografie

Zodra de debriefing goedgekeurd is is het tijd voor het leukste onderdeel.. De shoot! Alle ideeën die werken we samen uit tot prachtige plaatjes.

Persoonlijk contact

Nabewerking

That is the place where the magic happens, het bewerkingsproces. De foto’s worden bewerkt zodat de foto helemaal tot zijn recht komt. Ziet u iets wat u liever anders heeft? Geen probleem, dan wordt het aangepast naar uw smaak.

Persoonlijk contact

Factuur

Voordat wij de bestanden opsturen krijgt u een factuur van ons opgestuurd via de mail. Hierin staan de verrichtte werkzaamheden of de verrichtte uren die wij voor de klant hebben gemaakt. De overige 50% van de factuur moet binnen 14 dagen betaald te worden.

Persoonlijk contact

Bestanden opsturen

Zodra de factuur voldaan is sturen we de bestanden naar u op. U krijgt verschillende bestandsformaten en hierbij de nodige uitleg.

Mocht u na levering van de bestanden vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag.

Plan uw eerste shoot in